info@wellnesskucko.hu

+3670/362-2976

zyto logó

ZYTO™ scan biokommunikációs állapotfelmérés a prevenciós öngondoskodás új lehetősége

zyto scanner 3

A ZYTO™ scan kézi bölcső a 21. századi frekvenciagyógyászat forradalmi állapotfelmérő és terápiás eszköze.

Mivel ma már nagyon sok választási lehetőség áll rendelkezésre, enyhén szólva is nehéz feladat eldönteni, hogy mely táplálkozási termékeket válasszunk. A legtöbben a „próbáld meg és/vagy nézd meg” megközelítést alkalmazzák, ami költséges és időigényes  is  lehet. De van egy sokkal jobb módja annak, hogy döntsön a számtalan wellness lehetőség közül, hogy melyiket válassza

A ZYTO biokommunikációs szkennelés vagy bioscan elvégzésével megtudhatja, hogy mely termékekkel van a leginkább egyensúlyban a szervezete, így kiküszöböli a találgatásokat és a szubjektivitást, amely a kiegészítők és egyéb személyes wellness termékek kiválasztásával jár.

Zyto scanner 4

Mi az a ZYTO Scan?

A Zyto Scan a bőr elektromos vezetési képességét kihasználva tud kommunikálni biomarkereinkel és elvégezni a test válaszainak elemzését. 

A méréssel egyszerűen megállapítható, hol és milyen segítségre van szüksége szervezetüknek, legyen szó alul vagy túl működésről, vitaminhiányról, a szervezeti egyensúly elmozdulásáról. 

Gyors, hatékony, megbízható! mérési idő rövid, mindössze 10 – 12  percet vesz igénybe, és a leghatékonyabb terápiára ad javaslatot.

Zyto scanner 5

Mi az a ZYTO szkennelés?

A ZYTO biokommunikációs szkennelés vagy bioscan elvégzésével megtudhatja, hogy mely termékekkel van a leginkább egyensúlyban a szervezete, így kiküszöböli a találgatásokat és a szubjektivitást, amely a kiegészítők és egyéb személyes wellness termékek kiválasztásával jár.

A ZYTO biokommunikációs vizsgálat elvégzése egyszerű és fájdalommentes folyamat. A szkennelés során finom energetikai impulzusok jutnak a testébe. A szervezet természetesen reagál erre a kommunikációra, és a ZYTO szoftver minden választ rögzít.

Zyto scanner 6

Biztonságos?

A megfelelően alkalmazott ZYTO szkennelésnek nincs ismert ellenjavallata. A szkennelés során felhasznált energia olyan alacsony, hogy minden korosztály számára biztonságos csecsemők, gyermekek és felnőttek számára, beleértve a pacemakerrel rendelkező embereket és a terhes nőket is. Gyors, mindössze 10 – 12 percet vesz igénybe egy mérés.

élelmiszerek

Az élelmiszerek és táplálékok vizsgálatán túl.

A ZYTO technológia kulcsfontosságú eleme a szervezet biológiai preferenciáinak vizsgálata a táplálkozási termékekkel szemben. A beolvasható elemek közé tartoznak a kiegészítők, illóolajok és bőrápoló termékek. Ezen túlmenően a testét is le lehet vizsgálni az ételek, a wellness-szolgáltatások és az életmódbeli lehetőségek tekintetében. A ZYTO szoftver több mint 40 000 digitális aláírást tartalmaz, amelyek tényleges elemeket képviselnek. Ezek között nem csak, a  több mint 200 táplálkozási termékeket gyártó cég termékei találhatók, amelyeket kiegyensúlyozó virtuális tárgyaknak nevezünk, hanem több ezer, belső testrendszert képviselő cikk, valamint külső tényezők, amelyeket stresszor virtuális tárgyaknak nevezünk. Egy wellness-szakember az Ön igényeinek és konkrét wellness-céljainak megfelelően be tudja scannelni Önt, hogy ezek közül az elemek közül, mit és mennyit keressen. A bioscannelés általában a stresszorok kereséséből, majd a kiegyensúlyozók vizsgálatából áll, hogy meghatározzák azokat a legfontosabb elemeket, amelyek a legtöbb stresszt okozó tényezőt visszahozzák a jó tartományba vagy egyensúlyi állapotba.

zyto diagram

Egyénre szabott információ = jobb döntések meghozatala

A ZYTO bioscan azon túlmenően, hogy meghatározza, hogy preferálja teste a vizsgált termékeket, rengeteg további információval szolgálhat a testről. A ZYTO jelentések feltárhatják az összefüggéseket, mintákat és trendeket a vizsgált tételekben. Wellness-tanácsadója felhasználhatja ezeket az információkat, hogy jobb kérdéseket tegyen fel, és további kulcsfontosságú információkat tárjon fel, amelyek segítenek elhárítani azokat az akadályokat, amelyek megakadályozzák az optimális wellness elérését.

Zyto scanner 7

Miért válasszam ZYTO Scant?

A ZYTO termékek segítenek abban, hogy jobb döntéseket hozzon egészségével és jólétével kapcsolatban. Ezért a ZYTO technológiát wellness döntéstámogató technológiának nevezik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a ZYTO-vizsgálatok nem kezelésére vagy diagnosztizálására szolgálnak.

Zyto scanner 8

ZYTO KÉZI BÖLCSŐ

A ZYTO Hand Cradle méri a felhasználó galvanikus bőrreakcióját , és ezeket az adatokat közvetlenül a ZYTO szoftverhez küldi elemzés céljából. A GSR-adatokat korrelálják és összehasonlítják a szoftveradatbázis virtuális elemeivel.

zyto logo

ZYTO Balance 5.0

Biokommunikációs állapotfelmérés, mely megmutatja szervezeted elmozdulását a nullponti állapotból és javasolja a legoptimálisabb támogató szerek (illóolajok, táplálék kiegészítők, vitaminok) használatát.

Essential food for wellness

Essential Foods for Wellness

Ételérzékenység vizsgálat, megmutatja a szervezetre pozitív,- illetve negatív hatású élelmiszereket, fogyasztandó és kerülendő kategóriákra bontva.

Szerdánként ZYTO állapotfelmérés a Biocentrumban

A Biocentrum 2023. szeptember 1-én nyitott meg Kaposvár belvárosában. Az üzletben vitaminokat, étrendkiegészítőket a legszélesebb választékban, reform élelmiszereket és alapanyagokat, gyógyteákat, gyógyvizeket, zöldség- és gyümölcsleveket, CBD termékeket, illóolajokat, kozmetikumokat, komfort lábbeliket forgalmaznak. Árukészletüket igyekeznek a vásárlói igényeknek megfelelően alakítani, éppen ezért szívesen fogadják a vevői kéréseket, visszajelzéseket.

Munkatársaik több éves tapasztalattal rendelkeznek, amit külön kiemelnék, hogy végtelen türelemmel, kedvességgel és jószándékkal segítik a hozzájuk betérő érdeklődőket/vásárlókat.

Mindezek miatt, egy közös együttműködés keretében minden szerdán ZYTO Scan állapotfelmérést tartok a Biocentrumban.

Az üzlet Kaposvár központjában, a Teleki utca 24. szám alatt nyílt meg. Könnyen megközelíthető a belvárosban dolgozó, ügyet intéző, vagy a vasúti, illetve helyi és helyközi buszpályaudvarra tartó gyalogos forgalom számára. Az üzlet előtt és a közeli utcákban, a Somogy parkolóban a parkolási lehetőség adott.

Biocentrum galéria

Szeretném megismerni a ZYTO Scennelést!
Időpontot foglalok.

Kezelés foglaló

Név(Kötelező)
Cím(Kötelező)
Email(Kötelező)

2024 Április

Hét Kedd Sze Csü Pén Szo Vas
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2024 Április 15.

2024 Április 16.

2024 Április 17.

2024 Április 18.

2024 Április 19.

2024 Április 20.

2024 Április 22.

2024 Április 23.

2024 Április 24.

2024 Április 25.

2024 Április 26.

2024 Április 27.

0,00 Ft
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Szükség esetén, telefonos egyeztetéssel, ezektől eltérő időpontok is megbeszélhetők.

Előzetes telefonon egyeztetés után lehetőség van a saját otthonodban történő kezelést kérni, akár mozgáskorlátozottságból fakadó vagy egyéb kényelmi okok miatt.

A kiszállás díja

Kaposváron (5 km-en belül): ingyenes

Kaposvártól 30 km-en belül: 5.000,- Ft / alkalom.