Egy igazi klasszikus. Tésztához, halhoz, csirkéhez, friss salsához egyaránt kiváló.
Összetevői :
- 50 – 80 gr friss bazsalikom levél
- 45 – 50 gr fenyőmag
- 170-180 ml olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csepp esszenciális feketeborsolaj
- 1 csepp esszeciális bazsalikomolaj
- 1 csepp esszenciális citromolaj
- 50 – 60 gr reszelt parmezán vagy pecorino
- durva tengeri só
Az összetevőket konyhai aprítóban aprítsa össze, vagy mozsárban zúzza meg (ekkor tesz, jó szolgálatot a durvább só)a kívánt állagig. Ha higítani szeretné, adagoljon még olívaolajat a masszához.
Jó étvágyat hozzá!
A receptben szereplő illóolajok beszerezhetők a www.mydoterra.com/atomjenillata weboldalról kedvezményesen .